Homeen poisto
ja desinfiointi

Homeen poisto ja homevaurioiden desinfiointi tekevät asumisesta turvallista ja terveellistä. Säiliöhepolta saat homeen poistot ja desinfioinnit erilaisille kiinteistöille asianmukaisilla menetelmillä Etelä-Suomen alueella. Omakotitaloasukkaat saavat homepuhdistuksen työn osuudesta kotitalousvähennystä.

Aina kun pinnoilta tai rakenteista löydetään hometta, se pitää poistaa kunnolla. Yksinkertaisin ja tehokkain tapa on tilata ammattilaisen tekemä homeen poisto ja pinnan sekä ilman desinfiointi samanaikaisesti. Sekä homeen poisto että desinfiointi tehdään aina molemmat riippumatta siitä, millainen homeongelma kiinteistöstä on löydetty.

Homeen poiston ja desinfioinnin yhteydessä pitää muistaa myös tuhota mikrobit, jotka ovat päässeet ilmaan puhdistusprosessissa. Liiallisesta kosteudesta johtuvat sisäilmaongelmat eivät korjaannu itsestään. Homeen poistosta ja desinfioinnista ei ole hyötyä, jos itse ongelman aiheuttajaa ei rakennustekniikassa selvitetä ja korjata kuntoon.

Pintojen desinfiointi

Homepesussa materiaalien pinnat desinfioidaan märkäsumutuksella. Nykyaikaiset desinfiointiaineet eivät aiheuta vaaraa terveydelle tai ympäristölle. Homeenpoistokemikaalit jättävät jälkeensä turvallisen pinnoitteen, joka estää jatkossa bakteerikasvustojen, kuten homeen, syntymisen.

Pintojen desinfiointi estää:

  • bakteerit
  • virukset
  • sienet
  • homeet

Homeen poisto ja homepölysiivoukset

Homeelle altistuminen on vakava uhka terveydelle, mutta hometta ei aina huomaa paljaalla silmällä. Talon rakenteissa saattaa muhia kosteusvaurio, ja ilmassa voi leijailla näkymätöntä homepölyä. Siksi on tärkeää antaa ammattilaisten hoitaa homeen poisto pinnoista tai rakenteista turvallisesti ja tehokkaasti.

Hometalon korjaus ei ole mikään pieni urakka, joten kodin mahdollisiin sisäilmaongelmiin kannattaa puuttua ajoissa. Homevaurioista pääsee eroon homeen oikeaoppisella poistolla. Home pysyy poissa pysyvästi vain, jos homeen syntymissyy selvitetään ja korjataan kunnolla. Korjaustoimenpiteisiin voi kuulua rakenteiden tai eristeiden purkamista ja uusimista.

Homepölysiivouksessa puhdistettava alue eristetään asianmukaisesti ja siellä tehdään homeen poisto erilaisilla homeenpoistoaineilla ja desinfioinnilla. Myös liekitys on hyvä keino homeen poistossa, ja sitä käytetään, mikäli se on tiloissa mahdollista. Homeen poiston jälkeen kiinteistössä on turvallista asua, rakenteiden kosteusvauriot on korjattu ja sisäilmaongelmat ovat historiaa.

Pyydä tarjous Säiliöhepon tehokkaista homesiivouksista ja sano hyvästit homeongelmille!

Pyydä tarjous
tai ota yhteyttä!

Olemme AVI:n hyväksymä ja Tukesin valtuutettu toimija

Säiliöhepo Oy
Liimaajankatu 3, 15520 Lahti

Y-tunnus
2241416-7

Scroll to Top