Säiliöhepo Oy

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Säiliöhepo Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste, joka on laadittu 31.5.2019.

Yrityksemme tietosuojaseloste kertoo, millaisia henkilötietoja voimme kerätä asiakkaastamme hänen tilatessaan palveluitamme tai ottaessaan yhteyttä meihin Säiliöhepon verkkosivuston kautta. Rekisteriselosteesta ilmenee myös se, mihin tarkoituksiin voimme keräämiämme henkilötietoja hyödyntää. Käyttämällä verkkosivustoamme ja palveluitamme asiakkaamme hyväksyy henkilötietojensa käsittelyn laatimamme ja päivittämämme tietosuojaselosteen mukaisesti.

Varaamme itsellemme mahdollisuuden ajoittain päivittää tietosuojaselostettamme julkaisemalla siitä uuden version verkkosivustollamme. Sivustomme sekä muiden verkkopalvelujemme jatkuva käyttö uuden version julkaisun jälkeen katsotaan päivitettyjen tietosuojaehtojen hyväksynnäksi.

1. Rekisterinpitäjä

Säiliöhepo Oy
Liimaajankatu 3
15520 Lahti

2241416-7

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Juha Kaislaoja, email: juha@sailiohepo.fi , p. 0500 210 662

3. Rekisterin nimi

Säiliöhepo Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri.

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Yrityksemme asiakkaiden henkilötietoja hyödynnetään vain voimassa olevan henkilötietolain mukaisiin tarkoituksiin, kuten:

  • Asiakassuhteiden hoitamiseen ja ylläpitoon
  • asiakaskirjeiden ja tiedotteiden toimittamiseen ja lähettämiseen
  • asiakaskuntaa koskevan informaation keräämiseen
  • Säiliöhepon sekä yrityksen yhteistyökumppaneiden tarjoamien palveluiden toteuttamiseen, myyntiin, hallintaan, laskuttamiseen sekä tuotteiden/palveluiden markkinointiin ja palveluvalikoiman kehittämiseen.

Säiliöhepolla on oikeus hyödyntää ja luovuttaa rekisterissään olevia tietoja perusteltua käyttötarkoitusta varten (esim. mielipide- ja markkinatutkimukset) voimassa olevan henkilötietolain sekä muun asiaan liittyvän lainsäädännön mukaisesti.

5. Rekisterin sisältämät tiedot

Henkilöiden itsensä antamat luokittelutiedot (esimerkiksi kiinnostuksen kohteet).

  • IP-osoitetieto tai muu tunniste
  • asiakaspalautteesta ja -lomakkeista saadut tiedot
  • tilaus-, laskutus- ja toimitustiedot
  • evästeiden kautta saadut tiedot
  • sosiaalisen median kautta kerättävä informaatio
  • Säiliöhepon verkkopalvelun kautta saadut tiedot
  • yrityksen ja/tai henkilön etu- ja sukunimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite,
  • yleisesti saatavilla olevat luokittelutiedot, sekä tiedot markkinointiluvista ja -kielloista.
  • muut asiakkaan suostumuksella kerättävät henkilötiedot.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriimme tallennettavien tietojen lähteinä ovat muiden muassa viralliset sopimusasiakirjat, sähköposti- ja puhelinasiointi, verkkolomakkeilla lähetetyt viestit, sosiaalisen median kautta saadut viestit sekä asiakastapaamisissamme asiakkaan luovuttamat henkilötiedot.

7. Tietopääoman säilyttäminen

Asiakkailtamme saatavien henkilötietojen säilytysajat voivat vaihdella lainsäädännöstä sekä niiden käyttötarkoituksesta ja tilanteesta riippuen. Henkilötietoja päivitetään tarvittaessa ja niitä säilytetään huolellisesti vain niin pitkään kuin on tarpeellista.

8. Tietojen säännönmukainen luovuttaminen

Asiakkailtamme keräämiämme tietoja luovutamme voimassa olevan henkilötietolain 19 § mukaisiin suoramarkkinointitarkoituksiin sekä mielipide- ja markkinatutkimuksiin.

9. Tietojen luovutus eteenpäin

Toteuttaaksemme palveluitamme asiakkaallemme parhaalla mahdollisella tavalla varaamme itsellemme mahdollisuuden luovuttaa keräämiämme henkilötietoja omille yhteistyökumppaneillemme, jotka käsittelevät asiakkaidemme tietoja ainoastaan palvelujemme toteuttamisen vaatimissa rajoissa. Yhteistyökumppanimme eivät käytä kyseisiä tietoja muihin kuin edellä mainittuihin tarkoituksiin eivätkä luovuta tietoja muille osapuolille.

Säiliöhepo Oy voi kuitenkin luovuttaa asiakkaidensa tietoja voimassa olevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa. Henkilötietoja voidaan lisäksi luovuttaa EU:n tai ETA:n ulkopuolelle muiden muassa alihankkijoidemme tietojen teknisen ylläpidon ja käsittelyn toteuttamiseksi.

10. Rekisterin suojauksen periaatteet

Yrityksemme rekisterin käsittelyssä noudatetaan erityistä huolellisuutta; tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Asiakkaidemme rekisteritietoja verkkopalvelimilla säilytettäessä niiden fyysinen ja digitaalinen tietoturva on ajantasaista. Rekisterinpitäjän vastuulla on varmistaa, että kaikkia tallennettuja henkilötietoja käsitellään aina luottamuksellisesti.

11. Evästeiden hyödyntäminen

Yrityksemme verkkopalvelu hyödyntää evästeitä voidaksemme tarjota palvelumme mahdollisimman laadukkaina ja asiakasystävällisinä.

Sivustomme sailiohepo.fi käyttää Google Analytics -ohjelmistoja kerätäkseen tilastotietoja verkkopalvelun käyttäjistä. Ohjelmisto tallentaa dataa muun muassa siitä, millä sivuilla verkkopalvelun käyttäjät vierailevat, kuinka kauan he kyseisillä sivuilla viipyvät sekä mitä linkkejä klikkaavat verkkopalvelussa asioidessaan.

12. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia henkilötiedon korjaamista

Jokaisella yrityksemme asiakas- ja markkinointirekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa kyseiseen rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai vaihtoehtoisesti puutteellisen tiedon täydentämistä. Pyyntö tallennettujen henkilötietojen tarkistamisesta sekä mahdollinen oikaisupyyntö tulee tehdä rekisterinpitäjällemme kirjallisesti.

13. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Yrityksemme rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamista rekisteristä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Pyynnöt tietojen poistamisesta on toimitettava kirjallisesti yrityksemme rekisterinpitäjälle.

Pyydä tarjous
tai ota yhteyttä!

Olemme AVI:n hyväksymä ja Tukesin valtuutettu toimija

Säiliöhepo Oy
Liimaajankatu 3, 15520 Lahti

Y-tunnus
2241416-7

Vieritä ylös